Logo

Appelsinkoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 Personer

5 dl vand
skal af 1 appelsin
100 g sukker
1 flaske hvidvin
ca. 2 ½ spsk Maizenamel
saft af 2 appelsiner
2 appelsiner
1 ¼ dl piskefløde

Vand, sukker og revet appelsinskal koges i ca. 5 min. Sigtes over i anden gryde, vinen tilsættes og det varmes op, og jævnes med udrørt Maizenamel. Koges igennem, tilsæt saften og appelsinbåde uden skind. Suppen afkøles helt, og serveres meget kold pyntet med flødeskums-toppe.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her