Logo

Appelsinkoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

5 dl vand
skal af 1 appelsin
100 g sukker
1 flaske hvidvin
ca. 2 ½ spsk Maizenamel
saft af 2 appelsiner
2 appelsiner
1 ¼ dl piskefløde

Vand, sukker og revet appelsinskal koges i ca. 5 min. Sigtes over i anden gryde, vinen tilsættes og det varmes op, og jævnes med udrørt Maizenamel. Koges igennem, tilsæt saften og appelsinbåde uden skind. Suppen afkøles helt, og serveres meget kold pyntet med flødeskums-toppe.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.481 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Abrikostærte 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebærsorbet 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin-sveske trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikostærte 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!