Logo

Avocadoparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 avocadoer
1 æggeblomme
¾ dl Hermesetas Dryslet
1 ½ dl piskefløde
1 æggehvide
2 spsk balsamineddike
1 spsk mandellikør eller 2 dråber bittermandelolie
Sauce:
250 g hindbær eller jordbær
1 dl Hermesetas Dryslet

Del avocadoerne og fjern stenene. Skrab forsigtigt frugtkødet ud af skallen og mos det. Pisk Æggeblommen med Hermesetas Dryslet. Bland flødeskum i den piskede æggeblomme, tilsæt avocadomos, krydderier og den stiftpiskede æggehvide. Fyld det i de tomme avocadoskaller, dæk til med fx. folie og sæt dem i fryseren. Man kan også fylde små bageforme af metal med parfaiten. saucen tilberedes ved at blande bær og Hermesetas Dryslet i fx. en blender. Cirka 15 min. før serveringen tages parfaiten op af fryseren. Vend parfaiten ud på en tallerken og hæld saucen over. Pynt evt. med frisk frugt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.450 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her