Logo

Banankage uden æg, mælk og fedtstof

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne opskift på banankage indeholder hverken æg eller mælk. I stedet er der blandt andet rosiner og valnødder i kagen. Samtidig er der intet fedt i kagen i form af olie, i stedet bruges vand.

 

4 mosede bananer
2 1/2 dl sukker
3 tsk vaniljesukker
2 tsk bagepulver
100 g valnødder
150 g rosiner
3 dl hvedemel
2 tsk kanel
2 tsk kardemomme
vand - så massen er passende drøj
 
Mos de 4 bananer og tilsæt de øvrige ingredienser.
Tilsæt vand så massen bliver drøj, hverken for tynd eller tyk.
Massen fyldes i en passende form, beklædt med bagepapir i stedet for fedtstof.
Kagen sættes i en forvarmet ovn på 220°C.
Bages i 40-50 min. eller til kagen er bagt (afhængigt af formen)

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,6 (10 stemmer)
Siden er blevet set 12.789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skovridergårdens kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillede frugtspidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Syltede pærer med tyttebærskumDesserten står i efterårets tegn med friske pærer og tyttebærsyltetøj
• Skovridergårdens kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os