Logo

Bananklatkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Klatkager laves typisk af risengrød. Her bliver retten dog lavet med banan, hvedemel og æggehvide, og steges på panden. server gerne med syltetøj. Kan spises som dessert eller til eftermiddagskaffen.

 

1 overmoden banan
2 spsk hvedemel
1 æggehvide

Mos bananen og rør den sammen med hvedemel og stivpisket æggehvide. Steges på panden i små klatter.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ymerdessert med jordbærSå kan det ikke blive nemmere at lave en dejlig og sommerlig jordbærdessert
• Jordbær og rabarbertærteJordbær og rabarber klæder hinanden vældig godt prøv denne skønne opskrift på tærte...
• Æbler i æblemost-geléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymerdessert med jordbærSå kan det ikke blive nemmere at lave en dejlig og sommerlig jordbærdessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!