Logo

Bananklatkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Klatkager laves typisk af risengrød. Her bliver retten dog lavet med banan, hvedemel og æggehvide, og steges på panden. server gerne med syltetøj. Kan spises som dessert eller til eftermiddagskaffen.

 

1 overmoden banan
2 spsk hvedemel
1 æggehvide

Mos bananen og rør den sammen med hvedemel og stivpisket æggehvide. Steges på panden i små klatter.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.167 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?