Logo

Bananklatkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Klatkager laves typisk af risengrød. Her bliver retten dog lavet med banan, hvedemel og æggehvide, og steges på panden. server gerne med syltetøj. Kan spises som dessert eller til eftermiddagskaffen.

 

1 overmoden banan
2 spsk hvedemel
1 æggehvide

Mos bananen og rør den sammen med hvedemel og stivpisket æggehvide. Steges på panden i små klatter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.166 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her