Logo

Banankoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Koldskål laves traditionelt på kærnemælk samt æg, og sukker. I dette tilfælde bruges banan så også i koldskålen. Koldskål spises oftest om sommeren som dessert eller mellemmåltid.

 

 

3 stk Æggeblommer
3 spsk Sukker
6 dl Kærnemælk
2 stk Bananer

Bananerne skæres i skiver. Piske æggeblommer og sukker, herefter piskes kærnemælken i. Bananskiverne vendes i koldskålen. Koldskålen servers i iskold med kammerjunkere.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet fra NormandietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Portionsgeléer med cremesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Omelet fra NormandietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os