Logo

Banankoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koldskål laves traditionelt på kærnemælk samt æg, og sukker. I dette tilfælde bruges banan så også i koldskålen. Koldskål spises oftest om sommeren som dessert eller mellemmåltid.

 

 

3 stk Æggeblommer
3 spsk Sukker
6 dl Kærnemælk
2 stk Bananer

Bananerne skæres i skiver. Piske æggeblommer og sukker, herefter piskes kærnemælken i. Bananskiverne vendes i koldskålen. Koldskålen servers i iskold med kammerjunkere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her