Logo

Banankoldskål uden æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Koldskål laves traditionelt med kærnemælk. Her laves retten dog med tykmælk og uden æg. Koldskål, her med banan, spises oftest om sommeren som dessert eller som mellemmåltid.

 

4 dl Tykmælk
1 dl Vand
4 spsk Sukker
1 st.Vanille
1 stk Banan

Vand, sukker og vaniljekorn koges til en sukker sirup. Sukker siruppen røres med tykmælk til en luftig konsistens. Koldskålen afkøles og banan skæres i skiver og vendes i .
Koldskål serveres iskold med kammerjunkere.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikansk citrontærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Klistrede blåbærmuffins RåEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AvocadodessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikansk citrontærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!