Logo

Banankoldskål uden æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Koldskål laves traditionelt med kærnemælk. Her laves retten dog med tykmælk og uden æg. Koldskål, her med banan, spises oftest om sommeren som dessert eller som mellemmåltid.

 

4 dl Tykmælk
1 dl Vand
4 spsk Sukker
1 st.Vanille
1 stk Banan

Vand, sukker og vaniljekorn koges til en sukker sirup. Sukker siruppen røres med tykmælk til en luftig konsistens. Koldskålen afkøles og banan skæres i skiver og vendes i .
Koldskål serveres iskold med kammerjunkere.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtsalat - diabetikerSødt til dessert
• Solbær sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GulerodsdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtsalatDesserten er en saftig salat af friske frugter, der på denne tid af året er importerede
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os