Logo

Blåbærmarengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Marenges med blåbær kan bruges som let og lækker dessert. Pynt med flødeskum, blåbær og fintreven appelsinskal. Marenges er hurtige at lave.


3 æggehvider

6 spsk flormelis

250 g blåbær

reven skal af 1 appelsin

2 dl flødeskum

lidt hvedemel

*

 

Pisk æggehviderne meget stive og drys så flormelis i og rør det sammen.

Drys lidt hvedemel i små ringe på en bageplade og fordel maregnsdejen i små klatter.

Bag dem i ov­nen ved 150°C, til de er svagt gyldne og tørre.

Tag marengsene ud og kom dem på et fad.

Pynt dem med flødeskum og top en skefuld blåbær ovenpå, friske eller til lavet som syltetøj.

Drys med fintre­ven appelsinskal.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.495 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her