Logo

Blåbærmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En mousse er en let og luftig dessert, som er super nem at lave. Prøv den til gæsterne. Du kan let forberede dessert i forvejen. Mousse kan blandt andet også laves med chokolade.


250 g blåbær
75 g sukker
2 spsk sukker
2 æg
2 dl piskefløde

*

Kog blåbærrene til mos med 75 g sukker og lad det afkøle let.

Tilsæt æggeblommerne og pisk mosen over svag varme, til den tykner (må ikke koge).

Lad den afkøle.

Pisk hviderne stive med 2 spsk sukker og vend dem i sammen med flødeskum. Anret moussen i dessertglas og lad dem stå koldt en times tid før servering - eller hæld den i en form og frys den til is.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• YoghurtisparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbæris 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletimbale med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• YoghurtisparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os