Logo

Blåbærmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En mousse er en let og luftig dessert, som er super nem at lave. Prøv den til gæsterne. Du kan let forberede dessert i forvejen. Mousse kan blandt andet også laves med chokolade.


250 g blåbær
75 g sukker
2 spsk sukker
2 æg
2 dl piskefløde

*

Kog blåbærrene til mos med 75 g sukker og lad det afkøle let.

Tilsæt æggeblommerne og pisk mosen over svag varme, til den tykner (må ikke koge).

Lad den afkøle.

Pisk hviderne stive med 2 spsk sukker og vend dem i sammen med flødeskum. Anret moussen i dessertglas og lad dem stå koldt en times tid før servering - eller hæld den i en form og frys den til is.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her