Logo

Blommeparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En parfait er en slags is og kan laves med mange ingredienser. Den mest simple er en parfait med vanilje. Her laves isen med blommer og fløde. Isen kan sagtens laves uden en ismaskine.

 

1 l. fløde
2 dl pasteuriserede æggeblommer
450 g sukker
200 g blommer
lidt saft fra bær / frugt


Æggeblommerne piskes hvide.
Sukkeret varmes til sukkerlage med så lidt væde som muligt. (D.v.s., at der
kun skal være væde, så det ikke brænder på).
Den kogende sukkerlage piskes i de stive æggeblommer og stilles straks på
køl.
Når massen er kold, piskes fløde til "let" flødeskum.
Sukker / æggeblommemassen vendes sammen med flødeskum.
Til sidst vendes blommerne (som er en forholdsvis lind grød) sammen, så det hele bliver en homogen masse.
Fryses i små skåle.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.690 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AztekerisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Limetærte med hindbær i Piment d'Espellette-sirup ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blødende chokoladekage Manjari med bagt figen, syltet ananas Hvis du vil imponere dine gæster så prøv denne dessert med chokolade fondant, også kaldet...
• AzukibuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os