Logo

Blommeparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En parfait er en slags is og kan laves med mange ingredienser. Den mest simple er en parfait med vanilje. Her laves isen med blommer og fløde. Isen kan sagtens laves uden en ismaskine.

 

1 l. fløde
2 dl pasteuriserede æggeblommer
450 g sukker
200 g blommer
lidt saft fra bær / frugt


Æggeblommerne piskes hvide.
Sukkeret varmes til sukkerlage med så lidt væde som muligt. (D.v.s., at der
kun skal være væde, så det ikke brænder på).
Den kogende sukkerlage piskes i de stive æggeblommer og stilles straks på
køl.
Når massen er kold, piskes fløde til "let" flødeskum.
Sukker / æggeblommemassen vendes sammen med flødeskum.
Til sidst vendes blommerne (som er en forholdsvis lind grød) sammen, så det hele bliver en homogen masse.
Fryses i små skåle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.232 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?