Logo

Blommer bagt med kanel og sukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvis du skal serverer dessert til dine gæster eller lignende men ikke er i humør med til den helt store udfordring så prøv denne lækre men nemme opskrift hvor der kun er tre ingredienser! Let med godt

 

4 personer

blommer
rørsukker
kanel

*

Halver blommerne og tag stenen ud. Læg dem i et smurt ovnfast fad med skærefladen nedad. Bland lidt rørsukker med kanel og drys det over. Bag blommerne i en varm ovn, 200ºC i 4 - 5 minutter. De skal lige blive gennemvarme, men ikke smattede. Server til en god is eller med friskpisket flødeskum.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.816 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pastilla med sølvbedebladeEn pastilla er en traditionel orientalsk ret, som er meget yndet i Grækenland, i Tyrkiet...
• Dadelkage med sabayonne og appelsinDer er smæk på smagen i den super-saftige dadelkage, der har fået hældt...
• Rabarbergrød i dessertglasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pastilla med sølvbedebladeEn pastilla er en traditionel orientalsk ret, som er meget yndet i Grækenland, i Tyrkiet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os