Logo

Blommer i marcipandej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på en rigtig lækker dessert med blommer. Desserten er super nem at lave, så måske er det den her du skal kaste dig ud i næste gang du har gæster?

 

 

6-700 g blommer
Marcipandej:
3 æg
100 g marcipan
5 spsk sukker
1 tsk revet citronskal
 
Pynt: sigtet flormelis
Servering: flødeskum.

*
  
Pluk marcipanen i stykker og pisk den blød med det ene æg.
Del de resterende to æg og pisk æggeblommer, sukker og citronskal sammen med marcipanen.
Pisk de to æggehvider stive og vend dem i dejen.
Befri blommerne for sten og læg dem i et smurt, ovnfast fad.
Fordel dejen over blommerne og bag straks kagen i en 190ºC varm ovn 20-30 minutter.
Blommerne skal være bløde.
Hvis marcipandejen bliver mørk, inden blommerne er bagte, så læg et stykke folie over formen.
Lad kagen køle lidt af, inden der sigtes flormelis over som pynt.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?