Logo

Blommer i portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er en opskrift på en super nem men lækker dessert med blommer i portvin. Server desserten med is eller flødeskum. Måske til gæsterne?

 

4 Personer

½ kg blommer
150 g rørsukker
1 dl vand
1-2 dl portvin

*

Vask blommerne, halver dem og fjern stenene.
Giv vand og sukker et opkog, tilsæt blommerne og lad dem simre under omrøring et par minutter til de er møre.
Tag gryden af varmen, tilsæt portvin og hæld det hele over i en skål til afkøling.
Lad blommerne trække et par dage i lagen. Server som desert med is eller flødeskum.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (12 stemmer)
Siden er blevet set 10.984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?