Logo

Blommer i portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er en opskrift på en super nem men lækker dessert med blommer i portvin. Server desserten med is eller flødeskum. Måske til gæsterne?

 

4 Personer

½ kg blommer
150 g rørsukker
1 dl vand
1-2 dl portvin

*

Vask blommerne, halver dem og fjern stenene.
Giv vand og sukker et opkog, tilsæt blommerne og lad dem simre under omrøring et par minutter til de er møre.
Tag gryden af varmen, tilsæt portvin og hæld det hele over i en skål til afkøling.
Lad blommerne trække et par dage i lagen. Server som desert med is eller flødeskum.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (12 stemmer)
Siden er blevet set 10.841 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Creme-æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Figner med marengslågDet søde punktum. Frugten til desserten marineres i Pernod eller Grand Marnier dagen før....
• Cremesauce med banan og kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!