Logo

Blommer med kanel - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne ret med blommer og kanel som dessert. Der bruges sødemiddel i opskriften i stedet for sukker, så også diabetikere kan være med på desserten. velbekomme.

 

500 g blommer
1 tsk kanel
3 dl yoghurt naturel
1 tsk sødemiddel
2 æggeblommer

*
 
Blommerne udstenes og lægges i et ovnfast fad.
Drys med kanel.
Yoghurt, sødemiddel og æggeblomme røres sammen og hældes over
blommerne.
Bages ved 180˚C i 25-30 minutter.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her