Logo

Blommer med kanel - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Prøv denne ret med blommer og kanel som dessert. Der bruges sødemiddel i opskriften i stedet for sukker, så også diabetikere kan være med på desserten. velbekomme.

 

500 g blommer
1 tsk kanel
3 dl yoghurt naturel
1 tsk sødemiddel
2 æggeblommer

*
 
Blommerne udstenes og lægges i et ovnfast fad.
Drys med kanel.
Yoghurt, sødemiddel og æggeblomme røres sammen og hældes over
blommerne.
Bages ved 180˚C i 25-30 minutter.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Clementin-clafoutis - Oh My Darling, Clementine ClafoutisClafoutis er en klassisk fransk dessert, og navnet betyder ”at fylde” traditionelt...
• Pærer med abrikosmosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fersken BelliniEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Clementin-clafoutis - Oh My Darling, Clementine ClafoutisClafoutis er en klassisk fransk dessert, og navnet betyder ”at fylde” traditionelt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os