Logo

Blommer med ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på en spændende dessert med blommer og ris - en kombination man ikke ser hver dag, men ikke desto mindre smager den dejligt og ser flot ud i serveringsglassene.

 

1 ¾ dl grødris
1 l. mælk
Reven skal af ½ citron
250 g blommer
1 ½ dl Armagnac
2 ½ dl piskefløde

*

Kog mælken med citronskal i en tykbundet gryde.
Hæld risene i og kog grøden ved svag varme og under låg i 45 minutter. Lad den afkøle. Halver blommerne og fjern stenene.
Læg blommerne i en skål og hæld Armagnac over.
Lad dem trække i 20 minutter.
Pisk fløden og vend den i den kolde risengrød.
Ris og blommer kommes lagvis i høje glas.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær og rabarber med krymmeldejJordbær og rabarber klæder hinanden vældig godt, prøv denne skønne opskrift på dessert...
• Æbler, Bolettes Prøv denne lette men lækre dessert næste gang du har gæster. Desserten er let at lave med...
• Kalkun i selleri + Rabarber med mandelmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær og rabarber med krymmeldejJordbær og rabarber klæder hinanden vældig godt, prøv denne skønne opskrift på dessert...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!