Logo

Blommekompot med appelsin og kardemomme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på en lækker blommekompot med appelsin og kardemomme. Server den som dessert med makroner og flødeskum.

 

 

1/2 kg blommer
3 spsk honning
2 dl appelsinjuice
1 tsk kardemomme
1 flækket stang vanilje

*

 
Skær et lille snit i blommerne og læg dem ned i kogende vand.
Tag dem op efter et par sekunder og træk skindet af.
Skær dem i små stykker, fjern stenene.
Hæld alle ingredienserne i en gryde og lad det koge under låg ved svag
varme i 10 minutter.
Rør blommerne ud med et piskeris.
Smag evt. til med mere honning.
Serveres med makroner og flødeskum.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.501 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Råcreme 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekage fra LyøOpskriften er fra før år 1800, men den tilberedes den dag i dag
• Stikkelsbær bagt, i cremeStikklsbær bruges ofte til syltning, kage og tærter. Her bliver bærrerne brugt i en...
• Råcreme 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os