Logo

Blommetærte med marcipan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


Blommetærten med marcipan er nem og hurtig at lave - alle kan være med her. Prøv den næste gang du har gæster, eller blot vil have lidt godt i hverdagen.



Dej:
250 g hvedemel
100 g sukker
100 g smør
4 æggeblommer
1 spsk koldt vand

Fyld:
500 g blommer
150 g sukker

Låg:
100 g marcipan
2 æg
100 g flormelis
1/2 dl fløde

*



Lav mørdejen ved at ælte ingredienserne sammen.
Rul dejen ud i en tærteform, som prikkes med en gaffel og bages i ovnen ved 200ºC i 20 minutter.
Til blommefyldet koges blommer og sukker op under svag varme, til sukkeret er opløst.
Marcipanen rives og røres sammen med ingredienserne til marcipanlåget.
Den færdigbagte tærtebund hældes over med blommefyldet, og marcipanmassen hældes over til sidst.
Bages ved 200ºC, til låget har en flot farve (ca. 20 min.)

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.642 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CappucinoparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddekage med creme og æblesalatKageopskriften er spændende og lidt anderledes og helt uden mel. Find flere gode...
• Chokolate Bread & Butter PuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cappuccino-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os