Logo

Brombærsorbet 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g (frosne) brombær
4 dl vand
4 dl sukker
2 æggehvider
 
Kog vandet op med 3 dl sukker.
Blend de næsten optøede brombær med den lune sukkerlage.
Sigt massen over en skål og stil skålen i fryseren. Rør med jævne mellemrum til isen er halvstivnet.
Pisk æggehviderne stive, vend 1 dl sukker i og vend det i den halvfrosne sorbet.
Isen fryses færdig og serveres i portionsglas eller som tilbehør til fx. tærte. 
Frysetid: I alt 5-6 timer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Romtopf - RumtopfSyltetøjet smager dejligt i desserter, og som tilbehør til flødeis
• Frugttærte nemEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Soufflé au Vieux CalvadosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RomtopfLav din egen skønne romtopf - det er NU du skal i gang! En romtopf er en dessert, der...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os