Logo

Cappuccino-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 dl sødmælk
8 spsk malet espressokaffe
2 æggeblommer (pasteuriserede)
50 g sukker
 
Kog kaffen med mælk under stadig omrøring/piskning i fem minutter.
Pisk æg og sukker til det skummer.
Si kaffemælken igennem et klæde og pres forsigtigt den sidste væske med ud.
Hæld den siede cappuccino ned til æggemassen i en tynd stråle, mens der piskes kraftigt.
Fordel massen i kopper og frys isen.
Pynt eventuelt med cappuccino-drys eller chokolade­kaffebønner ved servering.
 
Den nemme:
Kog mælken op og tilsæt 8 tsk instant coffee.
Rør rundt, indtil den er opløst.
Følg ellers samme procedure. Uden klædesigtning!
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbler MarietteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KaffesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærmousse med crumble og chokoladebærEn lille let mousse som afslutning på en god middag er der altid plads til. Hindbærmousse...
• Fynsk buddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!