Logo

Cappuccino-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 dl sødmælk
8 spsk malet espressokaffe
2 æggeblommer (pasteuriserede)
50 g sukker
 
Kog kaffen med mælk under stadig omrøring/piskning i fem minutter.
Pisk æg og sukker til det skummer.
Si kaffemælken igennem et klæde og pres forsigtigt den sidste væske med ud.
Hæld den siede cappuccino ned til æggemassen i en tynd stråle, mens der piskes kraftigt.
Fordel massen i kopper og frys isen.
Pynt eventuelt med cappuccino-drys eller chokolade­kaffebønner ved servering.
 
Den nemme:
Kog mælken op og tilsæt 8 tsk instant coffee.
Rør rundt, indtil den er opløst.
Følg ellers samme procedure. Uden klædesigtning!
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gyldne trådeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tirami su 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldeblomstsorbet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gyldne trådeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os