Logo

Cappuccinois

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 dl meget stærk nylavet kaffe
1 1/2 dl piskefløde
evt 1 spsk flormelis
1/2 l. vaniljeis
1 tsk kakao
1 spsk hakkede mandler eller pistacier

Hæld den nybryggede kaffe op i 4 kopper eller glas og lad den blive kold.
Bland fløde og flormelis og pisk blandingen stiv.
Del isen i 4 stykker lige før serveringen og kom et stykke i hver kop kaffe.
Læg en klat flødeskum øverst på hver portion eller sprøjt den på i en top.
Drys med kakao, hakkede mandler eller pistacier og servér med det samme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbletimbale med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelliserede bananer med bananiscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananasis med chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletimbale med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!