Logo

Cappucinoparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 appelsinskal
2 spsk pulverkaffe
200 g sukker
4 spsk piskefløde
1/2 tsk stødt kanel
2 æggehvider
1 spsk kakaopulver
1/2 l. kogende vand

Appelsinskal, kaffepulver, 150 g sukker og 1/2 l kogende vand røres sammen.
Rør, indtil sukkeret er opløst og lad det stå i ca. 10 minutter.
Fjern appelsinskallen. Frys blandingen.
Når isen er færdig fordeles den i otte kaffekopper eller glas der sættes i fryseren.
Fløden piskes sammen med kanel og det stilles til side.
Æggehvider piskes indtil de er stive og resten af sukkeret tilsættes.
Bland forsigtigt fløden sammen med æggehvider.
Kom lidt af denne blanding over kaffeisen og frys den i ca. 30 min.
Lige inden servering drysses med kakaopulver.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.597 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarber galetteMørdej er noget af det nemmeste overhovedet. Man kan endda gøre det med de bare næver! Det...
• Ferskner, bagtSpændende dessert med bagte ferskner, hindbær, makroner og fløde. Så hvis man har en sød...
• Risdessert med kardemomme og pinjekerner - KheerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber galetteMørdej er noget af det nemmeste overhovedet. Man kan endda gøre det med de bare næver! Det...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os