Logo

Cappucinoparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 appelsinskal
2 spsk pulverkaffe
200 g sukker
4 spsk piskefløde
1/2 tsk stødt kanel
2 æggehvider
1 spsk kakaopulver
1/2 l. kogende vand

Appelsinskal, kaffepulver, 150 g sukker og 1/2 l kogende vand røres sammen.
Rør, indtil sukkeret er opløst og lad det stå i ca. 10 minutter.
Fjern appelsinskallen. Frys blandingen.
Når isen er færdig fordeles den i otte kaffekopper eller glas der sættes i fryseren.
Fløden piskes sammen med kanel og det stilles til side.
Æggehvider piskes indtil de er stive og resten af sukkeret tilsættes.
Bland forsigtigt fløden sammen med æggehvider.
Kom lidt af denne blanding over kaffeisen og frys den i ca. 30 min.
Lige inden servering drysses med kakaopulver.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold hindbærdrømEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagte blommer med cremeBlommer til dessert? Ja, det smager fantastisk godt! Server også gerne med lækker creme,...
• Lune frugtspid med isSlut en middag af med at stege lidt frugt på grillens eftervarme. Det er hyggeligt og...
• Kold fersken i ribssaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os