Logo

Cheesecake 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bunden:
50 g smør
100 g fint knuste makroner
25 g finthakkede hasselnøddekerner

Fromagen:
1 dåse ananasringe (560 g)
½ dl ananassaft (fra dåsen)
150 g cream Cheese
3 dl ymer
4 spsk sukker
2 tsk revet citronskal
3 blade husblas

Citron:
2 dl vand
85 g sukker
skallen af en citron i tynde strimler

Bunden:
Smelt smørret. Tilsæt makroner og hasselnødder. Bland det godt sammen. Anbring en springform (ca. 22 cm i diameter) uden bund på et serveringsfad. Kom makronmassen heri og pres den godt sammen.

Fromagen:
Hæld ananasringene til afdrypning i en sigte. Gem ca. 0.5 dl ananassaft. Rør Cream Cheese blød med ymer. Tilsæt flormelis og citronskal. Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 min. Skær ananasringene i små stykker og kom dem i osteblandingen. Træk husblasen op af vandet med det vand der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblasen med ananassaften og kom den herefter i osteblandingen under omrøring. Stil fromagen tildækket i køleskabet, til den er letstivnet, og man kan trække striber i overfladen. Fordel fromagen over bunden og stil kagen tildækket i mindst 2 timer.

Citronstrimler:
Bring vand og sukker i kog i en gryde. Tilsæt citronstrimlerne og lad dem koge ved svag varme og under låg i 20 min. Lad dem dryppe af i en sigte.

Pynt kagen med citronstrimler.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.757 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?