Logo

Chokolade-mousse med mandariner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g bitter chokolade
3 æg, delte
1 dl piskefløde
100 g mandariner

Bræk chokoladen i stykker. Læg den i et termål. Stil dette i en gryde med meget hedt vand, så chokoladen smelter.

Afkøl den smeltede chokolade lidt. Rør æggeblommerne i én ad gangen.

Pisk æggehviderne meget stive. Vend dem i chokoladen.

Pisk fløden til flødeskum. Bland havdelen i chokolade-moussen.

Hæld moussen op i en glasskål. Stil den meget koldt til den er stivnet.
Pynt med flødeskumstoppe og mandarinstykker.

Tips: Chokolade-moussen kan laves på blenderen.
Smeltet chokolade, æggeblommer og fløde blendes først. Derefter tilsættes æggehviderne, mens der stadig blendes.
Chokolade-moussen kan fryses.
Mandarinerne kan ombyttes med appelsintrekanter - efter smag
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mini-lagkager med hindbærsyltetøjVi serverer små portionslagkager til dessert - hvem siger, at man kun skal nyde lagkage...
• Chokolade marengs med ingefærsyltede pærer og mynte Crème AnglaiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• OstepærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mini-lagkager med hindbærsyltetøjVi serverer små portionslagkager til dessert - hvem siger, at man kun skal nyde lagkage...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os