Logo

Chokoladebudding med makroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Chokoladebudding med makroner

 

Vi foreslår en dejlig chokoladebudding fra det italienske køkken.

8-10 personer. Arbejdstid: 1 time. Kogetid: 3-4 minutter. Hviletid: ca. 1 time

 

#

100 g mørk chokolade

½ liter piskefløde

3 blade husblas

2 æg

50 g sukker

30 små makroner gerne italienske Amaretti-makroner

 

Pynt: røde cocktailbær

*

 

Knæk chokoladen i små stykker.

Bring fløden op til kogepunktet, tag gryden af varmen, og smelt chokoladen i den varme fløde.

 

Læg husblasbladene i koldt vand i 5 min.

Knug vandet ud af husblassen, og smelt den i den lune chokoladeblanding.

 

Del æggene i blommer og hvider.

Pisk æggeblommer og sukker stift med en håndmikser.

Tilsæt den lune chokoladeblanding.

 

Pisk hviderne stive, og vend dem i cremen med en dejskraber.

Hæld straks i portionsglas, og stik 3-4 makroner i hver portion.

Sæt glassene i køleskab i ca. 1 time, til buddingen er stivnet.

Pynt med cocktailbær.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 191 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade-creme brûléeDessertklassikeren creme brûlée er i denne luksusudgave lavet med chokolade
• ChokoladebrødPrøv at blande chokolade i brødet - det er godt for slikmunde. Nyd brødet, som det er,...
• Luksus-kiksekageLækker og nem kiksekage med skøn dyb chokoladesmag - lavet uden palmin - få opskriften på...
• Blå ost med portvinHvis du vil serverer ost til gæsterne efter maden, så kan man da lige så godt gøre det...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os