Logo

Chokoladedessert med ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æggeblommer
1 spsk flormelis
250 g mørk chokolade
1 dl ananassaft
5 dl piskefløde
8 skiver ananas

Rør æggeblommer og flormelis godt sammen. Smelt chokoladen i ananassaften i vandbad eller i mikroovnen. Bland forsigtigt chokoladen i æggemassen. Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt i ægge-chokolademassen, når den er afsvalet. Skær ananasen i terninger og bland dem i. Hæld desserten i en skål og stil den koldt mindst 3-4 timer for at stivne. Pynt med flødeskum og evt. ananas.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PikeletsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Den HimmelskeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkage med kokosmelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Piemontesisk vanilledessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os