Logo

Chokoladedessert med ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 æggeblommer
1 spsk flormelis
250 g mørk chokolade
1 dl ananassaft
5 dl piskefløde
8 skiver ananas

Rør æggeblommer og flormelis godt sammen. Smelt chokoladen i ananassaften i vandbad eller i mikroovnen. Bland forsigtigt chokoladen i æggemassen. Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt i ægge-chokolademassen, når den er afsvalet. Skær ananasen i terninger og bland dem i. Hæld desserten i en skål og stil den koldt mindst 3-4 timer for at stivne. Pynt med flødeskum og evt. ananas.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.411 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?