Logo

Chokoladeflødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 ½ dl piskefløde
250 g mørk bitter chokolade eller hvid chokolade
 
Varm fløden op i en lille gryde til den er varm, men ikke kogende.
Tag gryden fra varmen og tilsæt chokoladen brækket i mindre stykker.
Rør til chokoladen er smeltet og saucen er ensartet.
Serveres varm eller kold.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.967 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?