Logo

Chokoladefondant med lakridsis og orangemarinerede litche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
375 g chokolade
2-3 kopper smør
6 æggeblommer
6 æggehvider
6 spsk hvedemel

Is:
1/2 l. fløde
6 æggehvider
250 g flormelis

Smelt smør og chokolade i et vandbad.
Pisk æggeblommer i og røres glat.
Tilsæt hvedemel og rør massen ned i temperatur.
Pisk æggehvider stive og vendes i massen.
Massen fordeles i smurte forme med sukker (brug fx kopper som forme) bages i 12-15 min i 180ºC.

Is :
Pisk æggehviderne helt stive og kom flormelis i og pisk til en marengs. Pisk så fløden til skum og vendes i marengsen og der tilsættes larkridspulver.
Hældes i forme (brug fx kopper) og frysses ned.

Appelsinsaft koges ned til en sirup og der kommes skåret litchefrugt i og anrettes rundt om is og chokolade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flødefromage med appelsinsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RosenrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtspejlægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødefromage med appelsinsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os