Logo

Chokoladefondant med lakridsis og orangemarinerede litche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

375 g chokolade
2-3 kopper smør
6 æggeblommer
6 æggehvider
6 spsk hvedemel

Is:
½ l. fløde
6 æggehvider
250 g flormelis

* Tilberedning

Smelt smør og chokolade i et vandbad.
Pisk æggeblommer i og rør det glat.
Tilsæt hvedemel og rør massen ned i temperatur.
Pisk æggehvider stive og vend det i massen.
Massen fordeles i smurte forme med sukker (brug fx kopper som forme) bages i 12-15 min i 180 ºC.

Is :
Pisk æggehviderne helt stive og kom flormelis i og pisk til en marengs. 
Pisk så fløden til skum og vendes i marengsen og der tilsættes lakridspulver.
Hældes i forme (brug fx kopper) og fryses ned.

Appelsinsaft koges ned til en sirup og der kommes skåret litchefrugt i og anrettes rundt om is og chokolade.


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.179 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?