Logo

Chokoladefondant med vanilje-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g mørk chokolade 70%
1 dl piskefløde
100 g blødt smør
3 pasteuriserede æggeblommer
100 g sukker
 
Sauce:
100 g mørk chokolade 64 %
½ dl piskefløde
 
Endvidere:
En god vanilje-is
lidt høvlet chokolade
 
Smelt chokoladen over vandbad, og afkøl let.
Rør fløden og smørret i til en ensartet masse.
Pisk æggeblommer og sukker lyst og luftigt.
Vend chokoladen i æggemassen med store luftige tag til en ensartet creme.
Fordel cremen i 4 forme, og stil dem i fryseren i mindst 6 timer, til de er
frosne.
Til chokoladesaucen hakkes chokoladen fint og kommes i en skål.
Kog fløden op, og pisk den i chokoladen, til chokoladen er smeltet, og saucen er jævn.
Servér chokoladefondanten med vaniljeis over saucen.
Pynt med høvlet chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her