Logo

Chokoladefondue med frugt og nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 gram mørk chokolade
3 dl piskefløde
6 spsk cognac (evt.)
1 dl cremefraiche 38%
2 dl piskefløde
½ spsk vaniljesukker
1-2 ananas
2 kiwifrugter
400 gram blå og grønne vindruer
100 gram valnøddekerner
1 banan
 
Bræk chokoladen i små stykker og smelt den over vandbad i en gryde.
Lun fløden forsigtigt ved siden af, og rør den i chokoladen lidt efter lidt. Chokolademassen skal være varm, men må ikke nå kogepunktet.
Rør cognac i efter smag til allersidst, når chokolademassen er helt flydende.
Pisk cremefraiche og fløde sammen til det er næsten stift og tilsæt vaniljesukker lidt efter lidt.
Opbevares koldt indtil serveringen.
Hæld chokolademassen over i fonduegryden og hold den varm over spritflammen ved bordet - uden at den kommer i kog.
Server de friske frugter anrettede i små skåle.
Druerne udstenes, ananasen og anden frugt skæres i skiver/tern.
Dyp frugten i chokoladen, og derefter i den iskolde blanding af cremefraiche og piskefløde.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?