Logo

Chokoladefondue med frugt og nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 gram mørk chokolade
3 dl piskefløde
6 spsk cognac (evt.)
1 dl cremefraiche 38%
2 dl piskefløde
1/2 spsk vaniljesukker
1-2 ananas
2 kiwifrugter
400 gram blå og grønne vindruer
100 gram valnøddekerner
1 banan
 
Bræk chokoladen i små stykker og smelt den over vandbad i en gryde.
Lun fløden forsigtigt ved siden af, og rør den i chokoladen lidt efter lidt. Chokolademassen skal være varm, men må ikke nå kogepunktet.
Rør cognac i efter smag til allersidst, når chokolademassen er helt flydende.
Pisk cremefraiche og fløde sammen til det er næsten stift og tilsæt vaniljesukker lidt efter lidt.
Opbevares koldt indtil serveringen.
Hæld chokolademassen over i fonduegryden og hold den varm over spritflammen ved bordet - uden at den kommer i kog.
Server de friske frugter anrettede i små skåle.
Druerne udstenes, ananasen og anden frugt skæres i skiver/tern.
Dyp frugten i chokoladen, og derefter i den iskolde blanding af cremefraiche og piskefløde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.208 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananas marineret med ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold chokoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagt grapefrugt med mandlerEn nem hverdagsdessert eller luksus-morgenmad
• Ananas marineret med ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os