Logo

Chokoladefondue med frugtspid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g mørk chokolade
2 dl fløde
1 dl mælk
Lidt vaniljestang
Lidt revet appelsinskal
Friske frugter som: banan ananas pære æble kiwi fersken nektarin druer blommer jordbær mango
Træspid
 
Kog mælk og fløde op med vanilje og appelsinskal.
Pisk små stykker chokolade i den varme mælk.
Hæld blandingen i en fonduegryde, juster evt. med mere chokolade efter egen smag.
Læg træspiddene i vand inden brug, så de ikke splintrer under brug.
Skær frugten i passende stykker og sæt den på spiddene, som så kan dyppes i fonduen.
Tilsæt evt. cognac, cointreaux, grand marnier, kahlua eller anden spiritus til fonduen.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?