Logo

Chokoladefondue med frugt og kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fondue:
2-400 g mørk chokolade i plade
2 spsk Grand Marnier eller cognac
 
Frugter m.v.:
Forskellig slags frugt som jordbær, ananas, appelsin, banan, vindruer o.l.
Desuden valnødder, marcipan, små marengs eller sandkage
 
Chokoladen brækkes i stykker og smeltes i en tykbundet gryde.
Tilsæt Grand Marnier eller cognac og chokoladen hældes over i fonduegryden.
Lad chokoladen snurre til den er tyk og blank.
Frugterne skæres i mindre stykker og dryppes godt af, før de anrettes i små skåle.
Sandkage og marcipan skæres i terninger og valnødderne halveres.
Frugter m.v. dyppes i den varme chokolade.
Flødeskum af 2 dl piskefløde kan serveres til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.320 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Muscovado-yoghurt iscreme med karamelspiralEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladefondue med frugtspidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med blåbær i honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Muscovado-yoghurt iscreme med karamelspiralEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!