Logo

Chokoladefondue med frugt og kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fondue:
2-400 g mørk chokolade i plade
2 spsk Grand Marnier eller cognac
 
Frugter m.v.:
Forskellig slags frugt som jordbær, ananas, appelsin, banan, vindruer o.l.
Desuden valnødder, marcipan, små marengs eller sandkage
 
Chokoladen brækkes i stykker og smeltes i en tykbundet gryde.
Tilsæt Grand Marnier eller cognac og chokoladen hældes over i fonduegryden.
Lad chokoladen snurre til den er tyk og blank.
Frugterne skæres i mindre stykker og dryppes godt af, før de anrettes i små skåle.
Sandkage og marcipan skæres i terninger og valnødderne halveres.
Frugter m.v. dyppes i den varme chokolade.
Flødeskum af 2 dl piskefløde kan serveres til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?