Logo

Chokoladekage Caraïbe med pærer og rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(10 personer)
 
180 g Caraïbe Valrhona
180 g smør
90 g hvedemel
300 g melis
6 æg
 
Pærer:
3 pærer
100 g sukker
2 dl Criollo Stout
1 kvist rosmarin
 
Tilbehør: Vanilleis
 
Kage: Smelt chokolade og smør i vandbad til ca. 55° og køl ned til 40°.
Pisk æg og melis luftigt, sigt melet i og vend forsigtigt alle ingredienser sammen.
Smør små aluforme med smør og drys med sukker.
Fyld chokolademassen i og bag kagerne ca. 15 minutter ved 130°. Køl dem af.
 
Pærer: Befri pærerne for kerner og skær dem i passende stykker.
Karamelliser sukkeret i en gryde, kom pærer og rosmarin i og tilsæt Criollo Stout.
Kog pærerne møre og tag dem op, mens resten af lagen reduceres til en sirup.
 
Anretning: Vend chokoladekagerne ud af formene og anret på tallerkener med pærer og en stribe sirup omkring.
Læg en kugle vaniljeis på toppen.
 
ØlforsLag:
Carlsberg Criollo Stout med brygning på chokolade og engelsk lakrids fås en hel­støbt og flot smagende stout.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marinerede jordbær med mascarponeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Caraïbe ckokolademousse­En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddekager med hvid chokolade og friske frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marinerede jordbær med marengskysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os