Logo

Chokoladekurv fyldt med honningparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokoladekurv:
250 g god chokolade
plastickrus og cellofanpapir
 
Honningparfait:
200 g sukker
8 æggeblommer
1 l piskefløde
50 g honning
 
Pynt: Frisk frugt eller bær     
 
Chokoladekurv: Chokolade smeltes.
På et engangskrus (plastkrus ell. lign.) som er vendt på hovedet, lægges
et stykke firkantet cellofan-papir over bunden af kruset, som trykkes
lidt fast.
Chokoladen hældes nu over papiret, således at den langsom løber ned ad
siderne- denne proces gentages 2-3 gange.
Det hele sættes herefter på køl.
Når chokoladen er afkølet, fjernes kruset og cellofanet forsigtigt og
man har nu en pæn chokoladekurv.
Honningparfait:
Halvdelen af sukkeret og de otte æggeblommer piskes op.
Ligeledes piskes særskilt, fløde og det resterende sukker sammen.
Det hele blandes sammen og smages til med honning.
Fyldes i chokoladekurvene og sættes i fryseren et par timer.
 

Anretning: Sæt den fyldte chokoladekurv på en tallerken.
Server med frisk frugt eller bær.
Kan yderligere pyntes med lidt bærcoulis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her