Logo

Chokolade-konfektkage med hindbær/jordbærcoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bæger mørk sirup
500 g mørk chokolade
400 g smør
9 æg
½ kg jordbær
½ kg hindbær
1-2 spsk flormelis
 
Sirup, smør og chokolade smeltes for svag varme til det er flydende
Æggene piskes sammen og tilsættes når blandingen er afkølet
kommes i 2 springforme, der er foret med alufolie.
Bages i 45 min. ved 155ºC.
Skal helst laves en dag i forvejen, da de har bedst af at stå i køleskabet
natten over.
Kagen er en bombe uden lige, den smager fantastisk, gerne med hindbær- eller jordbærcoulis (en blanding kan også bruges).
 

Coulis laves ved at bruge friske frugter der blendes med lidt flormelis
(efter smag), der kan med fordel tilsættes en smule citronsaft for at give lidt syre.
Overstrø den færdige kage med lidt flormelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.447 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her