Logo

Chokolademousse 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Chokolademousse 3


Nem og lækker opskrift på ægte chokolademousse. Lav nemt din egen luftige chokolademousse til dessert. Server fx med mandelsnitter eller …


#

150 g mørk chokolade
1½ dl vand
1 æg, delt
1 dl piskefløde, pisket til skum
1 tsk Vanila
 2 spsk cognac


Pynt:
mandelsnitter, kandiserede violer, cocktailbær eller valnøddekerner
*


Chokoladen brækkes itu og smeltes over vandbad.

Den legeres med æggeblommen og afkøles.

Flødeskum, cognac og stiftpisket æggehvide blandes forsigtigt i.

Moussen fordeles i 4 portionsglas, pyntes og stilles koldt.

Pynt som du har lyst,




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.274 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her