Logo

Chokoladerisrand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


# Ingredienser

100 g ris
6 dl sødmælk
½ tsk vaniljesukker
150 g sukker
200 g mørk chokolade
50 g smør
5 blade husblas
2 dl piskefløde

* Tilberedning

Risene koges i rigeligt vand i 15 min. Løber af i sigte og skylles.
Mælk, sukker, chokolade, vaniljesukker og smør lunes til alt er smeltet. 
Risene tilsættes. 
Simrer ganske svagt, til risene har opsugt væden, ca 30 min.
Husblas blødes op i koldt vand og røres i de varme ris.
Lad det afkøle noget.
Fløden piskes til skum og vendes i risene.
Blandingen kommes i en rand eller form, smurt med lidt olie eller drysset med lidt sukker.
Sættes i køleskabet i nogle timer.
Vendes ud og serveres, pyntet med tynde appelsinstrimler.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her