Logo

Chokoladeskåle med is og bærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g chokolade
1/2 dl rosiner
1 dl grofthakkede valnødder
1/2 l. vaniljeis
2 spsk cognac
300 g hindbær eller jordbær
flormelis
papirsbageforme dobbelt

Smelt chokoladen over vandbad og kom ca 1 spsk i hver af de små dobbelte papirsbageforme. Træk chokoladen rundt med skens bagside så den dækker og lad den stivne.
Bland nødder og rosiner med cognac og lad den trækker gerne natten over eller 2 timer

Pisk fløden stiv og tilsæt nøddeblandingen. Fjern forsigtigt papiret fra chokoladeskålene og fyld dem med ismassen og stil dem i fryseren.

Kør 1/2 delen af bærrene i blenderen og smag til med forsukker og si evt. kerne fra og pynt chokoladeskålene med 1/2 bær og bærsaucen til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarberskum - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frisk mango med bærsauce En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Råcreme 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberskum - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os