Logo

Chokoladesoufflé 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

90 g letbitter chokolade
4 æg
3 tsk sukker
1 tsk hvedemel
krystalsukker

Skil hvider og blommer. Riv chokoladen fint. Bland æggeblommer, sukker og hvedemel og rør godt.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i chokoladeblandingen.
Hæld blandingen i en 15cm diameter stor tærteform eller lignende.
Sæt den i en forvarmet ovn ved 180ºC i femten til tyve minutter.
Serveres omgående drysset med krystalsukker.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.962 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her