Logo

Chokoladesoufflé 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 Personer

90 g letbitter chokolade
4 æg
3 tsk sukker
1 tsk hvedemel
krystalsukker

Skil hvider og blommer. Riv chokoladen fint. Bland æggeblommer, sukker og hvedemel og rør godt.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i chokoladeblandingen.
Hæld blandingen i en 15cm diameter stor tærteform eller lignende.
Sæt den i en forvarmet ovn ved 180ºC i femten til tyve minutter.
Serveres omgående drysset med krystalsukker.
--
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.285 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?