Logo

Chokoladesoufflé 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

90 g letbitter chokolade
4 æg
3 tsk sukker
1 tsk hvedemel
krystalsukker

Skil hvider og blommer. Riv chokoladen fint. Bland æggeblommer, sukker og hvedemel og rør godt.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i chokoladeblandingen.
Hæld blandingen i en 15cm diameter stor tærteform eller lignende.
Sæt den i en forvarmet ovn ved 180ºC i femten til tyve minutter.
Serveres omgående drysset med krystalsukker.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KærnemælksfromageFromage er blevet moderne igen. Citronfromagen er nok den mest kendte, men...
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
• Marengs med ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KærnemælksfromageFromage er blevet moderne igen. Citronfromagen er nok den mest kendte, men...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!