Logo

Citrongranité

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bland 5 dl vand og 4 dl sukker.
Kog sammen i nogle minutter.
Lad lagen køle af til den ikke længere føles varm.
Bland 1 1/2 dl citronsaft, 1 dl vand og 1/2 dl citronlikør.
Hæld i lagen når den er kold.
Frys granitten i 1 1/2 time, tag ud og rør.
Frys granitten i 1 time, tag ud og rør.
Frys granitten i 1 time, tag ud og rør.
Frys granitten i 1/2 time, tag ud og rør.
(3-4 timer beroende på form, helst lav bred form)
Tag ud af fryseren 1/2 time før servering, hæld i 1/2 dl likør og pisk
med elpisker til granitten bliver luftig.
Server i glas med sugerør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ris à l'amande 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugt og nødde yoghurtfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skippers ChokolademousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os