Logo

Citronis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æggeblommer
200 gram sukker
2 citroner, saften heraf
½ liter piskefløde

Pisk æggeblommer og sukker hvidt.
Pres citronerne og rør saften i æggesnapsen.
Pisk fløden til skum og vend den i æggemassen.
Hæld cremen i en form og dæk den med et tætsluttet låg eller alu-folie.
Frys cremen i min. 4 timer, rør af og til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kokos-æbledessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagte æbler med kastanjeisIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• Lune frugtspid med isSlut en middag af med at stege lidt frugt på grillens eftervarme. Det er hyggeligt og...
• Kokos-tranebær-parfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!