Logo

Citronis med chokoladeglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
1 dl sukker
1 tsk vaniljesukker
1 citron
2 dl cremefraiche 18%
2 dl piskefløde

Pynt:
150 g god mørk chokolade
kandiserede violer
sølvkugler

Del æggene og kom blommer og hvider i hver sin skål.

Kom sukker og vaniljesukker i skålen med æggeblommerne. Pisk til det bliver tykt og luftigt.
Skyl citronen i varmt vand.

Riv den yderste gule skal af, ikke noget af det hvide. Kom det i en skål.
Pres saften ud af citronerne. Bland skallen og citronsaften ned i skålen med de piskede æggeblommer. Rør creme fraichen i.


Pisk fløden tyk.
Pisk æggehviderne stive.

Rør det hele sammen i en stor skål og hæld det i en form, gerne en med løse sider. Frys isen i ca 4 timer.

Tag isen ud af fryseren. Læg den med bunden i vejret på et serveringsfad og fjern formen. Smelt chokoladen i vandbad og bred den over isen.
Pynt med kandiserede violer og sølvkugler. Server isen når chokoladen er blevet stiv.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her