Logo

Citronpie med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 portion mørdej med sukker

Fyld:
5 æg
100 g sukker
125 g blødt smør
1 tsk Maizena, stor
2 citroner, saften af
1 citron, fintreven skal af

Låg:
5 æggehvider
150 g sukker

Pisk æggene skummende med sukkeret. Pisk det bløde smør i.
Tilsæt Maizena, den revne citronskal og citronsaften.
Beklæd en 30 cm tærteform med mørdejen.
Hæld fyldet i og lad det bage ca. 20 minutter.
Pisk imens 4 æggehvider stive, tilsæt sukkeret og den sidste æggehvide, pisk færdigt og bred det ud over tærten.
Lad det bage til marengsen er hævet og let gylden - det tager ca. 15 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.019 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandelkager med marinerede jordbærTætte mandelkager og friske jordbær marinerede med frisk mynte eller citronmelisse - en...
• Brombæris med hvid chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad Florentine + Fransk mokkamousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandelkager med marinerede jordbærTætte mandelkager og friske jordbær marinerede med frisk mynte eller citronmelisse - en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os