Logo

Citronpie med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 portion mørdej med sukker

Fyld:
5 æg
100 g sukker
125 g blødt smør
1 tsk Maizena, stor
2 citroner, saften af
1 citron, fintreven skal af

Låg:
5 æggehvider
150 g sukker

Pisk æggene skummende med sukkeret. Pisk det bløde smør i.
Tilsæt Maizena, den revne citronskal og citronsaften.
Beklæd en 30 cm tærteform med mørdejen.
Hæld fyldet i og lad det bage ca. 20 minutter.
Pisk imens 4 æggehvider stive, tilsæt sukkeret og den sidste æggehvide, pisk færdigt og bred det ud over tærten.
Lad det bage til marengsen er hævet og let gylden - det tager ca. 15 minutter.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.331 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?