Logo

Citronpie med marengs 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 40 min. Bagetid: ca. 40 min. Ikke fryse-egnet
(6 personer)

150 g hvedemel
100 g smør
ca. 4 spsk koldt vand
Creme:
3 spsk majsstivelse 2 dl vand
reven skal og saft af 2 citroner
3 æggeblommer 125 g sukker
50 g smør
Marengs:
3 æggehvider
150 g sukker

Findel fedtstoffet i melet og kom vand i.
Saml dejen.
Rør majsstivelse, vand og citronsaft samt -skal sammen og bring det i kog, mens der piskes.
Tag det fra varmen.
Pisk æggeblommer og sukker sammen og pisk det i den varme creme sammen med smørret.
Rul dejen ud og beklæd en smurt tærteform hermed.
Forbag ved 175ºC i 20 min. Kom cremen i.
Pisk hviderne stive og pisk sukkeret i.
Kom marengsmassen over.
Bag pien færdig ved 150ºC til marengen har fået farve, ca. 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her