Logo

Citronpie med marengs 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 40 min. Bagetid: ca. 40 min. Ikke fryse-egnet
(6 personer)

150 g hvedemel
100 g smør
ca. 4 spsk koldt vand
Creme:
3 spsk majsstivelse 2 dl vand
reven skal og saft af 2 citroner
3 æggeblommer 125 g sukker
50 g smør
Marengs:
3 æggehvider
150 g sukker

Findel fedtstoffet i melet og kom vand i.
Saml dejen.
Rør majsstivelse, vand og citronsaft samt -skal sammen og bring det i kog, mens der piskes.
Tag det fra varmen.
Pisk æggeblommer og sukker sammen og pisk det i den varme creme sammen med smørret.
Rul dejen ud og beklæd en smurt tærteform hermed.
Forbag ved 175ºC i 20 min. Kom cremen i.
Pisk hviderne stive og pisk sukkeret i.
Kom marengsmassen over.
Bag pien færdig ved 150ºC til marengen har fået farve, ca. 20 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.299 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvid chokoladeparfait med abrikossauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varme cognacfigner med vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær GranitaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokoladeparfait med abrikossauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!