Logo

Citronrisbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

100 g grødris kogt til grød med 1 l mælk

100 g smør

4 spsk honning

3 æggeblommer

3 æggehvider

50 g rosiner

1 spsk citronsaft

og reven skal af 1 citron

 

Rør smør og sukker i den varme risen­grød og lad det køle af.

Rør æggeblom­merne i grøden sammen med rosiner, ci­tronsaft og reven citronskal og pisk æggehviderne stive og vend dem i.

Kom den i et smurt ovnfast fad og bag buddin­gen 45 minutter ved 175°C.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Få varmen med lune kastanjerFriske kastanjer er en hyggelig og klassisk vinterspise. Nyd dem enkelt, bare med lidt...
• Pandekager med blåbær i honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cool crumble med æbler og pærerÆbler, pære og en crumbledej er den letteste måde at lave en fantastisk kage for hele...
• Chokoladefondue med frugt og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os