Logo

Citronrisbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

100 g grødris kogt til grød med 1 l mælk

100 g smør

4 spsk honning

3 æggeblommer

3 æggehvider

50 g rosiner

1 spsk citronsaft

og reven skal af 1 citron

 

Rør smør og sukker i den varme risen­grød og lad det køle af.

Rør æggeblom­merne i grøden sammen med rosiner, ci­tronsaft og reven citronskal og pisk æggehviderne stive og vend dem i.

Kom den i et smurt ovnfast fad og bag buddin­gen 45 minutter ved 175°C.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.117 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Enebærhusets koldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rejeomelet med skovsyre + Cassis-sorbet med bærSådan gør skovsyre sig bedst: blandet med nordsørejer og forårsløg, indsvøbt i en luftig...
• Friterede honningbananerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Elegant jordbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!