Logo

Citronskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 stk æggeblommer
75 g sukker
½ tsk citronskal (revet)
3 spsk citronsaft (1 citron)
3 blade gelatine
3 æggehvideskum
 
Udblød gelatinen i 15 minuter, pisk æggeblomme og sukker lyst og skummende og tilsæt citronskallen.
Pisk hvidene til skum, knug gelatinen tør i et klæde, smelt den i 2 spsk kogende vand og bland med citronsaften.
Rør denne blanding i æggeblommerne, skær og pisk hvideskummet i tilsidst.
Hæld skummet op i en glasskål, når massen begynder at stivne og stil den til afkøling.
Kan pyntes med 1 dl flødeskum el. spises med saftsauce.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?