Logo

Citronskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 stk æggeblommer
75 g sukker
½ tsk citronskal (revet)
3 spsk citronsaft (1 citron)
3 blade gelatine
3 æggehvideskum
 
Udblød gelatinen i 15 minuter, pisk æggeblomme og sukker lyst og skummende og tilsæt citronskallen.
Pisk hvidene til skum, knug gelatinen tør i et klæde, smelt den i 2 spsk kogende vand og bland med citronsaften.
Rør denne blanding i æggeblommerne, skær og pisk hvideskummet i tilsidst.
Hæld skummet op i en glasskål, når massen begynder at stivne og stil den til afkøling.
Kan pyntes med 1 dl flødeskum el. spises med saftsauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ris à l'amande 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frossen jordbærsky SørensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skrappe koteletter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!