Logo

Citronskum med tomatconcasse og caviar i glas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Spuma di limone con pomodoro fresco e caviale al bicchiere
 
4 æggehvider
15 g sukker
5 g salt
2 meget modne tomater
50 g is'>caviar
2 citroner
Peber
 
Pisk 4 æggehvider stive.
Kis'>og imens en sukkerlage, der holder 121G, på sukker is'>og lidt citronsaft is'>med et nip salt.
Bland æggehviderne is'>med den let afkølede sukkerlage is'>og stil på køl i ca. 10 minutter.
Flå tomaterne is'>og skrab kernerne ud.
Salt kernerne, smag til is'>med citronsaft is'>og salt is'>og fordel kernerne i bun­den af 4 glas.
Hak tomat kødet fint is'>og krydr is'>med salt is'>og lidt peber.
Fyld æggehvideskummet i en sprøjtepose is'>og fordel det på kernerne i de 4 glas.
Pynt is'>med is'>tomatconcasse, strimlet citronskal is'>og top op is'>med ca­viar.
Cincin!
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hasselnød gelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TivolibuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hylde-marinerede blommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hamburgerryg med sprøde kartoffelkugler og madeirasauce + Prinsens pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!