Logo

Cremebudding i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
1,2 dl brun farin
3,7 dl mælk
1,2 dl piskefløde
1 tsk vanila
revet muskatnød

Opvarm ovnen til 180°C.
Pensl en ovnfast skål ( 1 L ) med smeltet smør.
Pisk æg, sukker, mælk, piskefløde og vanilje i en mellemstor skål i 1
minut og hæld blandingen over i den smurte skål.
Stil skålen i en lav bageform og hæld så meget varmt vand ved, at det
når halvvejs op ad siden. Stil bageformen på ovnpladen og drys med
muskatnød.
Bag buddingen i 15 minutter og skru ned til 160°C og giv buddingen
yderligere 20 minutter til konsistensen er fast - og der ikke hænger dej ved, når en skarp kniv føres ned i buddingen.
Tag straks skålen op af vandbadet.
Kan serveres varm eller kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.072 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her