Logo

Dessert med mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
 
1 stor moden mango
Skal og saft af 1 lime
1 spsk sukker
1 1/2 dl cremefraiche 38%
1 spsk flormelis
Korn af 1/2 stang vanilje
 
Skræl mangofrugten, fjern stenen og skær kødet i både på langs.
Kog limesaft og sukker, til det "skummer", tilsæt limeskal og hæld siruppen over mangobådene.
Pisk cremefraiche op med flormelis og vanilje.
Lækkert som natmad.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.251 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stikkelsbærtrifli med marengskysVi har vendt groft knuste marengskys i triflien, ligesom de gør i den engelske dessert:...
• Hjemmebagte kræmmerhuseBag dine egne fine, sprøde kræmmerhuse og server dem med flødeskum og friske jordbær. 36...
• Valnøddemarengs med is og jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• StikkelsbærtrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os