Logo

Dessert nøddekage med hindbær og softice

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hasselnødder
250 g sukker
4 æggehvider
Hindbær og kiwi
Vanilleis

Nødderne males
Æggehviderne piskes stive og sukker piskes i - heri blandes nødderne, helt ind i dejen
Smør en randform (24 cm)
Kom massen i og sæt den på nederste rille i en 150-160°C varm ovn i 50
min
Når kagen er færdig lægges et spækbrædt over og det hele vendes
rundt - kagen glider selv ud af formen
Hullet i midten fyldes med hindbær og kiwi i smalle både
Isen piskes og serveres til kagen
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.070 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dessertomelet flamberet i romEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkompot med yoghurttimbaleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fragelite med jordbærflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Dessertkurve med citronmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os