Logo

Dessert nøddekage med hindbær og softice

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g hasselnødder
250 g sukker
4 æggehvider
Hindbær og kiwi
Vanilleis

Nødderne males
Æggehviderne piskes stive og sukker piskes i - heri blandes nødderne, helt ind i dejen
Smør en randform (24 cm)
Kom massen i og sæt den på nederste rille i en 150-160°C varm ovn i 50
min
Når kagen er færdig lægges et spækbrædt over og det hele vendes
rundt - kagen glider selv ud af formen
Hullet i midten fyldes med hindbær og kiwi i smalle både
Isen piskes og serveres til kagen
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.809 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her