Logo

Dessert Prémisse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(12 personer)
 
Mørk oliven-chokolade gonoche:
6 pasteuriserede æggeblommer
100 g sukker
150 g smør
300 g bitter chokolade
1 ½ dl fløde
½ dl sort olivenpesto (tapenade)
 
Pynt:
Vonillesyltet piment
Piment sorbet
Extra: Mandelsoufflé
 
Ganache: Smelt smør og chokolade, pisk æggeblommer hvide med sukker og tilsæt resten af ingredienserne under piskning.
Hæld massen i en form og stil til afikøling.
Udskær ganachen, når den har sat sig.
Pynt med vaniljesyltet piment og en kugle nykørt piment sorbet.
Server evt. a part en lun mandelsouffle.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.188 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her