Logo

Fennikel-pæresalat med blåskimmelost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fennikel-pæresalat med blåskimmelost

 

Få gode ingredienser, der tilsammen giver stor smag og prikken over i'et er den indkogte balsamico.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 8 min.


#

1 dl balsamico

1 fennikel

2 pærer

1 spsk olie

50 g blå ost eller brie ost

evt. valnødder

salt og peber

*

 

Kom balsamico i en lille gryde, og lad det koge, til det bliver sirupsagtigt ca. 8 min.

Rens fennikelknolden, halver den, og skær stokken ud.

Skær den i papirtynde skiver med et mandolinjern eller en skarp kniv.

Vask eller skræl pærerne, udkern dem, og skær dem i tynde skiver eller både.

Vend fennikel og pærer sammen med olie, salt og peber, og anret på 2 tallerkener.

 

Fordel osten over salaten i små brud, og dryp med den indkogte balsamico.

Drys evt. med hakkede nødder.

Server som forret eller dessert.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brødsalat med fennikel og tomatDen italienske brødsalat er en af italienernes gode måder at bruge daggammelt brød på....
• Brødsalat med fennikel og tomatDen italienske brødsalat er en af italienernes gode måder at bruge daggammelt brød på....
• Fennikel- og radisesalatServer en dejlig sprød salat som tilbehør til sommermaden. Når du lægger grønsagerne i...
• Hvide ferskner i Grand MarnierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os